fredag 20 november 2009

S Fackklubben i Sundsvall skriver följande!

IF Metall Mellersta Norrland har nu startat upp den vilande S fackklubben ur sin dvala. Klubben med sina drygt 24 medlemmar utgör en viktig del i vårat arbete att lyfta fram våra medlemmars talan!

Vi vill understryka några saker. Ett- är att vi driver frågor som är viktiga för våra medlemmar inom IF Metall, det är deras röst vi vill synliggöra.
Vi är inte partiet Socialdemokraterna utan vi lyfter och för fram frågor som berör och är viktiga för våra medlemmar. Vår ideologi och ledstjärna är naturligtvis arbetarerörelsen.

En annan viktig sak är att det finns bara ett Arbetareparti och det är Socialdemokraterna. Att vi har stått bredvid och tillåtit alliansen med Moderaterna i spetsen ta ifrån oss namnet ”Arbetareparti” är bakläxa till partiet. Vi har stått alldeles för länge och varit tysta vid sidan om utan att göra våran röst hörd. Vi måste sluta upp med pajkastning och istället visa mer tydligt vad vi vill med vår politik. Tydligheten är viktig, kan inte vi vara tydliga med vad vi vill, hur ska då våra medlemmar veta vad man ska rösta på?

Nu är det slut på det, vi vill med klubbens verksamhet få in fler röster från IF Metall Mellersta Norrland i politiska beslutsforum.
Vi kommer att jobba hårt för att fler IF Metalls S- fackklubbar bildas i Mellersta Norrland och driver frågor framåt som synliggör våra medlemmars talan.

Nu är det fyra frågor som är fokus för IF Metalls S fackklubb i Sundsvall.
- Regeringsskifte 2010.
- Arbeta för att ta tillbaka Arbetarepartiet där det hör hemma!
Det finns bara ett Arbetareparti och det är Socialdemokraterna.
- Driva frågor som är viktiga för våra medlemmar.
- Värva fler medlemmar till klubben.

Michael Sjödin Ordförande S Fackklubben i Sundsvall
Anna Olofsson Projektledare Facklig politiska frågor
IF Metall Mellersta Norrland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar