måndag 17 maj 2010

Valplanering

Pågår för fullt i Mellersta Norrland.
I projektet facklig politisk samverkan ingår 57 arbetsplatser, vi kommer att vara ute på alla arbetsplatser och informera om verktygslådan. Redan nu har jag bokat upp oss på 20 arbetsplatser. Varje gång vi har kört verktygslådan så blir det ett uppvaknande bland åhörarna. Vi kommer även att rigga aktiviteter runt om på arbetsplatserna, aktiviteter såsom hamburgergrillning samtidigt som vi bjuder in antingen en politiker eller någon från IF Metall som finns på plats för våra medlemmar. Vi kommer även att prova en aktivitet- café bords samtal. Vi tycker samtalet är så viktigt, samtalet med våra medlemmar.

Vi jobbar i nära samarbete med Arbetarekommunerna både i Västernorrland och Jämtlands län, detta för att se var kan vi hitta gemensamma aktiviteter som vi kan synas på tillsammans.

Det är så roligt att se att den röda tråden finns i vårat projekt som vi startade i höstas, röda tråden där vi har varit ute och rekryterat fackliga ombud på våra arbetsplatser, ombuden som bildade ett nätverk där träffar och utbildningstillfällen har anordnats. Resultatet är nu en sammansvetsad grupp som utgör ett jätteviktigt led i vår satsning att nå ut på våra arbetsplatser. Utan ombuden skulle vi inte klara av denna satsning som vi gör idag.

Anna Olofsson
Projektledare Facklig politisk samverkan
IF Metall Mellersta Norrland
Anna Olofsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar